voetbalzone

'Ik gun het Gerrard om dit seizoen kampioen van Engeland te worden'

Bart Kruyt15 mrt 2014, 17:25
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2014, 17:25
Advertentie

Manchester United hoopt zondag een einde te kunnen maken aan de titelaspiraties van Liverpool. De aartsrivaal van de recordkampioen staat momenteel tweede in de Premier League en heeft zeven punten minder dan Chelsea, dat wel een wedstrijd meer heeft gespeeld. Edwin van der Sar heeft een verleden bij United, maar lijkt Liverpool wel een zege op Old Trafford te gunnen.

voetbalzone

United kan het kampioenschap wel vergeten en nu hoopt Van der Sar dat Liverpool de titel kan pakken. "Iedereen weet dat mijn hart niet alleen bij Ajax, maar ook bij United ligt. Toch zou ik het dit jaar één man van Liverpool gunnen om te titel een keer te winnen: Steven Gerrard", schrijft Van der Sar in zijn column in De Telegraaf. "Liverpool staat voor de eigen jeugdopleiding, waarvan hij een product is."

"Steven heeft zijn hart verpand aan Liverpool en zal nooit voor een andere club spelen", vervolgt Van der Sar, die opmerkt dat Gerrard alle prijzen heeft gewonnen in zijn carrière, maar de landstitel ontbreekt nog. De laatste keer dat Liverpool kampioen van Engeland werd was in 1990.

Bezig met laden …