voetbalzone

'Ik haat verliezen, maar het is aan anderen om over mij te oordelen'

Bart Kruyt16 jan 2014, 08:20
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 08:20
Advertentie

Het gaat niet goed met Racing Genk. De ploeg van Mario Been ging in de laatste vier speelronden van de competitie al onderuit en werd woensdag ook uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. Oostende was na een verlenging met 1-0 te sterk, waardoor Genk zijn titel dit seizoen niet kan prolongeren. Been staat onder druk, maar zal de handdoek zeker niet in de ring gooien.

voetbalzone

De oefenmeester reageerde na de bekeruitschakeling geprikkeld. "Ik zit al tweeënhalf jaar bij deze fantastische club, won vorig seizoen de beker en overwinterde al twee keer in Europa", zei Been tegen de Belgische pers. "Ik ben morgen weer vrolijk op de club en bereid de volgende wedstrijd voor. Dat mag je zelf komen controleren. Ik haat verliezen, maar het is aan anderen om over mij te oordelen."

Genk is in de competitie afgezakt naar de zesde plaats en speelt aankomend weekend tegen Zulte Waregem, dat vierde staat. Mogelijk kan Sekou Cissé in dit duel zijn debuut maken: de aanvaller tekende onlangs een contract bij Genk, maar zat woensdag nog niet bij de wedstrijdselectie.

Bezig met laden …