voetbalzone

‘Ik had bijna in een postkantoor gewerkt voor ik naar Arsenal ging’

Peter Nusselder19 jun 2013, 12:27
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2013, 12:27
Advertentie

Er wacht Yaya Sanogo wellicht een fraaie sportieve toekomst, nu de aanvaller uit Frankrijk een contract zal tekenen bij Arsenal, maar het had niet veel gescheeld of de voetbalwereld had nooit kennisgemaakt met de Frans jeugdinternational. Sanogo heeft op het punt gestaan om te stoppen.

/

De talentvolle spits komt sinds 2010 uit voor Auxerre, maar heeft in Londen al de medische keuring achter de rug en zet naar verwachting binnen enkele dagen zijn handtekening onder een contract met the Gunners. Sanogo werd in zijn nog jonge loopbaan echter al diverse malen geteisterd door blessureleed en het had zomaar gekund dat hij het bijltje erbij neer had gegooid.

Sanogo’s moeder beheert in Frankrijk een postkantoor en had haar zoon bijna mogen begroeten als nieuwe collega. “Ik heb haar verteld dat ik vanwege al mijn blessures op het punt stond om met voetballen te stoppen”, tekent Metro op uit de mond van de aanwinst van Arsenal. “Ik gaf aan dat ik het eigenlijk op wilde geven en dat ik bij haar in het postkantoor wilde komen werken.” Sanogo zette echter toch door en krijgt nu de kans om zich in de Premier League te laten zien.

Bezig met laden …