voetbalzone

'Ik had er geen energie meer voor na twee jaar Real, dat was slopend'

Matthijs van Laar08 okt 2015, 12:07
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2015, 12:07
Advertentie

AC Milan presteert ook dit seizone onder de maat en de onvrede bij de achterban neemt met de week verder toe. De ultra’s van de club kondigden eerder al maatregelen aan tegen vicevoorzitter Adriano Galliani, die in hun ogen te veel bezig is met zijn eigen belang en daarbij het wel en wee van de club uit het oog verliest. Carlo Ancelotti maant de fans echter tot kalmte.

voetbalzone

“Mensen hebben een kort geheugen”, zegt Ancelotti in de Corriere delle Sera. “Protesteren tegen Galliani, is net als protesteren als tegen de Heilige Maagd Maria. Ik vind hem nog steeds de beste directeur in Italië.” Ook de aanstelling van Sinisa Mihajlovic kwam uit de koker van Galliani. Ondanks de matige resultaten is dat een goede keuze geweest, vindt Ancelotti.

“Hij is een man met karakter, die goede ervaringen heeft opgedaan in Italië. We moeten hem de tijd geven. We kunnen het geloof niet verliezen. Wat nu bij Milan gebeurt, is hetzelfde als bij Juventus na het verliezen van de Champions League-finale”, zegt de momenteel werkloze coach, die afgelopen zomer zelf ook nog werd benaderd om terug te komen naar Milan. “Maar ik had er geen energie meer voor na twee jaar Real Madrid. Daar werken is slopend.”

Bezig met laden …