voetbalzone

'Ik had niet verwacht dat we zo overklast zouden worden'

Bart Kruyt23 nov 2011, 06:00
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2011, 06:00
Advertentie

Krunoslav Jurcic hoopte dinsdagavond met Dinamo Zagreb het eerste punt in de groepsfase van de Champions League te kunnen pakken, maar na twintig minuten spelen stond Real Madrid al met 4-0 voor. Het werd uiteindelijk 6-2 voor de Koninklijke, die veel te sterk was voor Dinamo: “Ik had niet verwacht dat we zo overklast zouden worden”, stamelde Jurcic na afloop.

/

Dinamo maakte geen moment kans op een goed resultaat in Madrid. “Ik kan alleen maar tevreden zijn over de tweede helft, al had ik wel het gevoel dat Real toen gas terugnam”, zei Jurcic. “We wilden agressief spelen, maar Real was gewoon te snel voor ons. Ze hebben een geweldige prestatie neergezet en Real is duidelijk een maat groter dan de andere ploegen in deze poule.”

Uit vijf wedstrijden heeft Dinamo nog geen enkel punt gehaald en de Kroaten zijn na de jaarwisseling dan ook niet meer actief in Europa. “Maar we willen de groepsfase met een goed gevoel afsluiten”, benadrukte Jurcic. “We moeten duidelijk nog veel leren over het spelen in de Champions League, maar tegen Olympique Lyon gaan we er alles aan doen om met opgeheven hoofd afscheid te nemen.”

Bezig met laden …