voetbalzone

'Ik had nooit durven dromen dat ik ooit met hem zou samenspelen'

Bart Kruyt27 sep 2013, 21:30
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2013, 21:30
Advertentie

AC Milan zou dit seizoen graag weer een rol van betekenis willen spelen in de Italiaanse Serie A, maar is teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen. Dat komt mede door blessureleed in de selectie van Massimiliano Allegri: belangrijke pionnen als Kaká en Stephan El Shaarawy zitten in de lappenmand. Laatstgenoemde is bijna weer fit en kan niet wachten op zijn eerste wedstrijd met de Braziliaan, die echter nog wel een paar weken op zijn rentree moet wachten.

/

Kaká werd in de afgelopen transferperiode overgenomen van Real Madrid, maar raakte in zijn eerste wedstrijd direct geblesseerd tegen Torino. El Shaarawy hoopt dat de voormalig wereldvoetballer van het jaar zo snel mogelijk fit zal zijn: "Het was mijn droom om hem ooit te ontmoeten, maar ik had nooit durven dromen dat ik ooit met hem zou samenspelen", zei de aanvaller. "Het was geweldig om hem vorig jaar te ontmoeten in New York, toen we oefenden tegen Real Madrid. Maar het was helemaal geweldig toen ik hem trof op Milanello. Voor mij is er echt een droom uitgekomen."

"Met mijn eigen herstel gaat het goed", vervolgde El Shaarawy, die sinds begin september buitenspel staat. "De wedstrijd tegen Sampdoria komt nog te vroeg, maar ik ga ervan uit dat ik dinsdag kan spelen tegen Ajax. Ik vind het jammer dat ik een paar weken heb moeten missen, maar het belangrijkste is dat ik goed herstel en Milan in het restant van het seizoen kan helpen. Of ik als tweede aanvaller wil spelen? Natuurlijk, als het team dat nodig heeft, dan doe ik dat."

Bezig met laden …