voetbalzone

‘Ik heb contact gehad met PSG, dat is waar, maar ik blijf bij Chelsea’

Peter Nusselder24 jun 2014, 10:25
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2014, 10:25
Advertentie

Er waren al langer geruchten over een mogelijke overgang van Oscar naar Paris Saint-Germain en die blijken niet helemaal uit de lucht te zijn gegrepen; de Frans kampioen heeft zich inderdaad gemeld bij de 22-jarige aanvallende middenvelder van Chelsea en de nationale ploeg van Brazilië.

voetbalzone

De spelverdeler geeft toe dat de vermogende Franse club een poging gedaan heeft hem naar het Parc des Princes te halen. “Ik heb contact gehad met PSG, dat is waar”, bekent Oscar in gesprek met L’Équipe. “Maar dat heeft nergens toe geleid”, maakt de Braziliaans international duidelijk. Zijn landgenoot David Luiz heeft Chelsea inmiddels als wel verruild voor PSG.

Nadat Oscar tijdens de slotfase van de afgelopen jaargang kritiek kreeg van zijn trainer José Mourinho deden verhalen over een vertrek de ronde, maar de middenvelder ontkent dat hiervan sprake is. “Komend seizoen speel ik gewoon voor Chelsea.” Met het Braziliaans elftal eindigde Oscar als eerste in Groep A, waardoor het gastland het zaterdag in de achtste finale opneemt tegen Chili.

Bezig met laden …