voetbalzone

‘Ik heb contact met Tottenham en ik vraag 25 miljoen euro voor hem’

Erik van Dam07 jun 2016, 21:06
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2016, 21:06
Advertentie

Palermo-voorzitter Maurizo Zamparini is vaak een open boek in interviews en is niet te beroerd om salarissen, transfersommen en afspraken openbaar te maken wanneer hij ernaar wordt gevraagd. De excentrieke preses van de Italiaanse club doet dinsdag ook niet moeilijk over de stand van zaken aangaande Franco Vázquez: hij zegt dat Tottenham Hotspur bezig is hem los te weken bij Palermo.

/

“Ik heb op dit moment contact met Tottenham en ik vraag een afkoopsom van 25 miljoen euro voor hem”, verklaart Zamparini in de Italiaanse pers. “Ik heb ook wat aanbiedingen ontvangen die wat lager lagen, maar ik vind dat hij net zo veel waard is als Domenico Berardi. Waar hij ook speelt, hij zal het er sowieso heel goed doen”, verwacht Zamparini.

“Op dit moment is het gemakkelijker voor hem om naar Engeland te gaan dan naar een andere competitie, maar de biedingen die gedaan worden komen nog niet in de buurt van die 25 miljoen euro”, aldus de preses. Een maand geleden zei Zamparini al dat Vázquez ‘sowieso’ niet in Italië blijft, omdat ‘niemand’ in de Serie A in staat zou zijn de komst van de Italiaans international te bekostigen.

Bezig met laden …