voetbalzone

'Ik heb een aanbieding van Napoli ontvangen, maar ik weet het nog niet'

Bart Kruyt14 mei 2014, 23:16
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2014, 23:16
Advertentie

Napoli investeerde na het verlies van Edinson Cavani flink in de voorhoede en legde veel geld neer voor aanvallers als Gonzalo Higuaín, José Callejon en Dries Mertens. Rafael Benítez vindt zijn voorste linie echter nog steeds niet goed genoeg en Napoli hoopt zich in de zomer te kunnen versterken met André Ayew. Hij zegt een aanbieding van de Italianen op zak te hebben.

voetbalzone

De 24-jarige Ayew speelt nu nog bij Olympique Marseille en scoorde in de Champions League twee keer tegen Napoli. "Ik heb een aanbieding van deze club ontvangen", zegt de Ghanees international. "Mijn zaakwaarnemer heeft dat bevestigd. Ik weet nog niet wat ik ga doen, want mijn contract bij Marseille loopt nog een jaar door en we hebben nog niet gesproken over de toekomst. Dat zal pas na het WK gaan gebeuren: ik richt me nu alleen op het toernooi in Brazilië."

Akwasi Appiah maakte maandag zijn 26-koppige voorselectie voor Ghana bekend en uiteraard ontbrak de naam van Ayew niet. Zijn jongere broertje Jordan, die door Marseille wordt uitgeleend aan Sochaux, zit ook bij de groep.

Bezig met laden …