voetbalzone

'Ik heb een dikke huid, maar die leuzen die ze scandeerden kunnen niet'

Daniel Cabot Kerkdijk19 okt 2015, 07:50
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2015, 07:50
Advertentie
voetbalzone

Het is onrustig rondom ADO Den Haag. De ploeg van Henk Fraser won dit seizoen maar éen keer, op 15 augustus tegen FC Twente (1-4). In de daaropvolgende zeven duels in de Eredivisie werden slechts drie punten verzameld en vonden de Hofstedelingen nota bene tegen de amateurs van SC Genemuiden hun Waterloo in de KNVB Beker.

In de slotfase van het duel met hekkensluiter De Graafschap (1-1) keerde de fanatieke aanhang op Midden-Noord zich middels diverse spreekkoren tegen de spelers, Fraser en eigenaar Hui Wang. Ruben Schaken kan de fluitconcerten begrijpen. "Maar de leuzen die ze scandeerden, vind ik echt niet kunnen en die zijn hier ook niet voor herhaling vatbaar", oordeelt de aanvaller maandag in De Telegraaf.

"Zulke spreekkoren helpen ons niet, integendeel. Ik heb liever dat ze ons na afloop dan tijdens de wedstrijd verrot schelden. Gelukkig heb ik een dikke huid." Aaron Meijers kon de fluitconcerten niet waarderen en met een aantal wegwerpgebaren reageerde hij zich af. "Natuurlijk begrijp ik het aan de ene kant wel. Wij zijn zelf ook gefrustreerd over het resultaat en het spel af en toe", verzekerde de verdediger aan Omroep West. "Maar ik denk dat we juist in deze fase steun nodig hebben." ADO, dat veertiende staat, brengt zondag een bezoek aan SC Cambuur, dat twee punten minder heeft.

Bezig met laden …