voetbalzone

‘Ik heb een voorbeeld genomen aan Clasie, daarom blijf ik bij Feyenoord’

Chris Meijer11 jun 2017, 20:15
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2017, 20:15
Advertentie

Feyenoord hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek van Orkun Kökcü. De talentvolle middenvelder, die in de Onder-17 van de Rotterdamse club speelt, wil graag het pad van Jordy Clasie volgen. Zijn broer, Ozan Kökcü, verruilt Feyenoord komende zomer voor het Turkse Bursaspor.

“Ten eerste ben ik ontzettend trots dat mijn broer aankomend jaar op de hoogste niveau in Turkije gaat uitkomen. Het is voor hem de juiste keuze op dit moment en daar sta ik honderd procent achter”, zegt Kökcü in gesprek met FR-Fans. Hij is niet van plan om het voorbeeld van zijn broer te volgen. “Waarom ik voor Feyenoord koos is omdat ik me bij Feyenoord thuis voel en denk dat ik me bij Feyenoord het best kan door ontwikkelen.”

“Ook heb ik een voorbeeld genomen aan Jordy Clasie die als een tiener elke dag vanuit Haarlem op en neer ging naar Rotterdam, en je ziet waar hij nu staat”, vervolgt de middenvelder. “Ik ben een intelligente, creatieve middenvelder die houdt van combinaties en die zo nu en dan mijn doelpunt kan meepikken. Mijn doelstelling voor aankomend seizoen is me zodanig ontwikkelen dat ik zo snel mogelijk een deel kan uitmaken van de selectie van Feyenoord. Over vijf jaar speel ik in het eerste van Feyenoord.”

Bezig met laden …