voetbalzone

'Ik heb er nooit over nagedacht om Mario terug te halen naar Inter'

Bart Kruyt11 sep 2015, 11:20
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2015, 11:20
Advertentie

Mario Balotelli begon zijn profloopbaan bij Internazionale en leek destijds een geweldige toekomst tegemoet te gaan. De aanvaller kreeg een miljoenentransfer naar Manchester City, maar vervolgens ging het bergafwaarts: bij AC Milan ging het nog wel even goed met Balotelli, maar bij Liverpool viel hij weer hopeloos door de mand. Nu is de Italiaan terug in het San Siro.

voetbalzone

Balotelli werd in de afgelopen transferperiode ook even in verband gebracht met een terugkeer naar Inter, maar dat is nooit een serieuze mogelijkheid geweest. “Ik heb er nooit over nagedacht om Mario terug te halen naar Inter”, zegt Piero Ausilio, de technisch directeur van de treble-winnaar van 2010. “Ik mag Mario graag, maar ik heb altijd gedacht dat zijn tijd bij Inter erop zat.”

Inter werd ook in verband gebracht met Mohamed Salah, die uiteindelijk naar AS Roma ging. “Ik heb contact gehad met zijn zaakwaarnemers, die zeiden dat hij zichzelf vrij kon krijgen bij Fiorentina”, vertelt Ausilio. “Wij hebben dat in onze gedachten gehouden, maar waren toen druk bezig met Stevan Jovetic. Salah is nooit echt een optie voor ons geweest.”

Bezig met laden …