voetbalzone

'Ik heb er wel mee gezeten, maar dat kost alleen maar negatieve energie'

Bart Kruyt02 mrt 2016, 08:23
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2016, 08:23
Advertentie

Mark van der Maarel is dit seizoen een belangrijke basisspeler bij FC Utrecht, maar weet nog niet of zijn werkgever wel met hem door wil. De verdediger beschikt over een aflopend contract en vooralsnog heeft hij geen aanbieding ontvangen voor een nieuwe verbintenis.

/

Een groep supporters is een handtekeningenactie gestart, in een poging de clubleiding ervan te overtuigen dat Van der Maarel een nieuw contract moet krijgen. Dat doet de verdediger goed, zegt hij in De Telegraaf: “Ik zie het als een blijk van waardering, terwijl ik ook moeilijke tijden heb gehad. Als je zo wordt gesteund, dan is dat heel mooi.”

Van der Maarel zegt dat hij wel heeft gesproken met de club, maar dat daar nog geen aanbieding uit is voortgekomen. “Voor mijzelf is het nu even klaar”, zegt de stopper. “Ik heb er wel mee gezeten, maar dat kost alleen maar negatieve energie. Ik focus me nu op het voetbal en we zien het over twee maanden wel weer.” Met FC Utrecht hoopt Van der Maarel woensdagavond de finale van de KNVB Beker te bereiken.

Bezig met laden …