voetbalzone

‘Ik heb geen geluk, maar de blessure krijgt me niet klein’

Thijs Post09 sep 2014, 13:20
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2014, 13:20
Advertentie

Een enkelblessure zette voor Marco Reus een streep door het WK en zondag raakte de aanvaller van Borussia Dortmund weer geblesseerd. In het EK-kwalificatieduel met Schotland kreeg hij een schop van Charlie Mulgrew en aanvankelijk zag het er niet goed uit. Borussia Dortmund communiceerde later dat Reus vier weken niet inzetbaar is, dus wat dat betreft valt het mee.

voetbalzone

“Ik heb op het moment niet veel geluk, maar aan de andere kant: deze blessure krijgt me niet klein”, laat Reus optekenen in BILD. Coach Jürgen Klopp van Borussia Dortmund vindt het verschrikkelijk voor zijn speler, al weet hij ook dat hij door zal moeten. “Het is een vervelende situatie. De sfeer was zondagavond niet goed. Ik vind het verschrikkelijk voor Marco, maar het kan erger en vier weken zijn zo voorbij.”

“We moeten functioneren zonder Reus en we moeten punten pakken”, aldus Klopp. Borussia Dortmund neemt het in competitieverband de komende weken op tegen SC Freiburg, FSV Mainz 05, VfB Stuttgart, Schalke 04 en Hamburger SV. Daarnaast staan er in de Champions League wedstrijden tegen Asenal en Anderlecht op het programma.

Bezig met laden …