voetbalzone

‘Ik heb het ergste meegemaakt wat een voetballer kan overkomen’

Daniel Cabot Kerkdijk14 feb 2016, 07:50
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2016, 07:50
Advertentie

Willem II wacht nog altijd op de eerste zege in het nieuwe kalenderjaar. De ploeg van Jurgen Streppel boekte geen enkele driepunter in de laatste zes competitieduels en sloot de laatste drie optredens zelfs zonder treffer, en tegentreffer, af. Ook in Tilburg tegen De Graafschap, zaterdag, eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0.

/

Lichtpuntje was de terugkeer van Terell Ondaan in de Eredivisie. De vleugelaanvaller scheurde in de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen zijn kruisbanden. Ondaan maakte tegen De Graafschap in de tweede helft zijn rentree. "Ik heb het ergste meegemaakt wat een voetballer kan overkomen", vertelde Ondaan in gesprek met Omroep Brabant. "Het was een eenzame strijd, maar ik ben wel positief gebleven.”

“Iedere dag over je knie wrijven en maar afvragen wanneer je weer kan lopen. Toen dat kon was ik alweer blij, ik dacht echt dat ik niet eens meer kon lopen met die knie.” Ondaan, 22 jaar, hoopt dat Willem II weer snel gaat scoren en winnen. Hij hield gemengde gevoelens over aan zijn rentree. “Kijk die kansen. Dan heb je toch uiteindelijk een kutavond.”

Bezig met laden …