voetbalzone

‘Ik heb het geld vaarwel gezegd: ik ben 24, ik kan nog genoeg verdienen’

Erik van Dam19 jul 2014, 17:36
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2014, 17:36
Advertentie

Yann M’Vila rondde deze week zijn transfer van Rubin Kazan naar Internazionale af. Twee jaar nadat hij tot verrassing van velen Stade Rennes inruilde voor de Russen is de middenvelder dus alsnog bij een grote club in een grote competitie gearriveerd. M’Vila zegt dat hij er in financieel opzicht op achteruit is gegaan, maar dat hij dat niet erg vindt.

voetbalzone

Toen de Fransman naar Rubin Kazan ging, vermoedden velen al dat het salaris in Rusland simpelweg te goed was om de transfer te laten schieten. M’Vila heeft nu twee jaar zeer goed verdiend en vond dat het tijd was verder te kijken. “Ik heb het geld vaarwel gezegd, inderdaad. Het economische aspect is ook niet het enige dat mij bezighoudt. Ik houd van voetbal en nu zit ik bij een voorname club.”

“En bovendien: ik ben pas 24 jaar, ik kan nog meer dan genoeg verdienen de komende jaren”, voegt M’Vila eraan toe. “Toen ik besloot voor Internazionale te kiezen, keek ik boven alles naar het project dat men voor ogen had. Ik wil dat de Inter-vlag weer dapper in de lucht zwaait. Ik was even bang dat het zou mislukken, want ik weet hoe de Russen kunnen zijn, maar gelukkig is alles goedgekomen.”

Bezig met laden …