voetbalzone

‘Ik heb het gelezen, maar hij heeft weinig wereldschokkends gezegd’

Daniel Cabot Kerkdijk18 nov 2016, 08:26
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2016, 08:26
Advertentie
/

Slaven Bilic is niet bang voor een vertrek van Dimitri Payet bij West Ham United. De sterspeler van The Hammers liet eerder deze maand weten ‘de deur voor geen enkele club dicht te houden’ als het gaat over zijn toekomst.

Bilic maakt zich echter geen zorgen over een vertrek van de middenvelder. De manager heeft wel gelezen wat Payet heeft gezegd, maar is hier niet ondersteboven van. “Ik heb het inderdaad gelezen, maar hij heeft weinig wereldschokkends gezegd. Dimitri zei dat hij ‘de deur voor geen enkele club dicht houdt’, niet dat hij wilde vertrekken in januari of in juni”, stelt Bilic in de Engelse media.

“Ik ben er in elk geval rustig onder. Over zijn vertrek praten heeft weinig zin, omdat er altijd geruchten over hem zullen zijn. Interesse in grote spelers is er namelijk altijd en hij is een grote speler. Dus het heeft weinig zin om over een transfer van Dimitri te praten." Payet, die in de vorige voetbaljaargang een van de revelaties op de Engelse velden was, speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Premier League: daarin was hij goed voor vijf assists en een doelpunt.

Bezig met laden …