voetbalzone

'Ik heb het hier naar mijn zin, maar je beleeft je carrière maar één keer'

Bart Kruyt01 apr 2016, 11:39
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2016, 11:39
Advertentie

Door de blessures van Jaïro Riedewald en Kenny Tete is Mike van der Hoorn de laatste weken basisspeler bij Ajax en de verdediger maakte indruk in de competitietopper tegen PSV, net voor de interlandbreak. Wanneer Riedewald en Tete weer hersteld zijn, is er echter geen enkele garantie dat Van der Hoorn zijn basisplaats zal behouden. Hij twijfelt daarom over de toekomst.

/

Van der Hoorn beschikt over een contract dat tot medio 2017 doorloopt en weet dat hij aankomende zomer moet bijtekenen of vertrekken. De 23-jarige verdediger weet nog niet wat hij zou doen, als Ajax met een aanbod komt. "Ik wil wel perspectief zien natuurlijk", benadrukt hij in gesprek met Ajax Life.

"Om me te blijven ontwikkelen, moet ik de juiste keuze maken, hoe hard die ook kan zijn”, vervolgt Van der Hoorn. “Ik heb het hier reuze naar mijn zin, maar je beleeft je carrière maar één keer. Daar draait het om: wat is het beste voor mezelf?" Van der Hoorn wil zich nu eerst richten op de titelstrijd; pas daarna kan er gesproken worden over een eventuele samenwerking.

Bezig met laden …