voetbalzone

'Ik heb in de vakantie alles van me af laten glijden'

Bart Kruyt04 aug 2013, 07:00
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2013, 07:00
Advertentie

Jetro Willems gaat voor een nieuw begin. De vleugelverdediger van PSV maakte ruim een jaar geleden als basisspeler van het Nederlands elftal het EK mee, maar kreeg in het afgelopen seizoen te maken met de nodige kritiek. De houding van Willems zou niet goed zijn en de linksback verdween uit beeld bij Oranje: sterker nog, hij werd zelfs niet meer goed genoeg bevonden voor Jong Oranje.

/

Willems wil het afgelopen voetbaljaar snel vergeten en kijkt vooruit. "Ik heb in de vakantie alles van me af laten glijden en nu maak ik een nieuwe start bij PSV", zegt de negentienjarige Rotterdammer tegen het ANP. "Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Er zitten nu veel leeftijdsgenoten in de selectie, daar kan ik goed mee praten en communiceren. Natuurlijk is de sfeer daardoor anders dan vorig seizoen."

Willems is de enige verdediger die is blijven staan in de achterste linie van PSV en speelde zaterdagavond samen in een linie met Santiago Arias, Jeffrey Bruma en Karim Rekik. Willems maakte het mooiste doelpunt van de avond, de 0-3, en had daarmee een aandeel in de uiteindelijke 2-3 overwinning van PSV in de hofstad.

Bezig met laden …