voetbalzone

‘Ik heb lang genoeg gewacht: ik wil een prijs pakken met Internazionale’

Thijs Post24 jul 2015, 21:35
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2015, 21:35
Advertentie

Internazionale heeft magere jaren achter de rug, maar de club wil terug naar de top. Mateo Kovacic, het lichtpuntje in het seizoen dat i Nerazzurri als achtste eindigden, zegt dat de ploeg komend seizoen zeker weer voor de top drie gaat. Dat moet gebeuren met nieuwe spelers als Geoffrey Kondogbia en Martín Montoya.

voetbalzone

Door een actieve transferperiode heeft Internazionale zichzelf gebombardeerd tot titelkandidaat, zo lijkt het.”We hebben zeker een grote stap gezet”, aldus Kovacic in Corriere dello Sport. “We hebben tijd nodig, de Italiaanse competitie is erg competitief, en wij hebben een aantal dingen veranderd in de ploeg. Ons doel moet zeker de top drie zijn: we willen Internazionale terugbrengen in de Champions League.”

“Ik wil een prijs pakken met Internazionale, daarom speel ik bij deze club. Ik heb lang genoeg gewacht”, aldus Kovacic. Roberto Mancini is volgens de middenvelder de juiste man om Inter naar prijzen te leiden. “Hij heeft bij al zijn clubs wat gewonnen. Ik hoop dat hij nog lang blijft en dat hij ons helpt met het winnen van prijzen.”

Bezig met laden …