voetbalzone

'Ik heb maar een probleem bij PSG en dat is niet Ibrahimovic'

Bart Kruyt06 apr 2015, 07:30
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2015, 07:30
Advertentie

Edinson Cavani zit duidelijk niet lekker in zijn vel bij Paris Saint-Germain. De aanvaller werd in de zomer van 2013 voor liefst 64 miljoen euro overgenomen van Napoli, maar moet in Frankrijk vaak op de flank spelen, omdat Zlatan Ibrahimovic de eerste keus is in de punt van de voorhoede. De laatste keer dat Cavani scoorde in competitieverband, was op 18 januari (!), thuis tegen Évian.

voetbalzone

De Uruguayaan werd zondag in de topper tegen Olympique Marseille vroegtijdig naar de kant gehaald en was daar duidelijk niet blij mee. Langs de kant maakte hij ruzie met Laurent Blanc, met wie hij sowieso geen goede relatie zou hebben. Volgens de Franse pers kan Cavani het bovendien helemaal niet vinden met Ibrahimovic en dat maakt een vertrek in de zomer waarschijnlijk.

Cavani wilde zondag niets zeggen over zijn relatie met Blanc, maar ontkende wel dat hij problemen heeft met Ibra: "Ik heb maar een probleem bij PSG en dat is niet Ibrahimovic", zei de spits. "Je kan niet met iedereen bevriend zijn, maar we hebben gewoon een goede werkrelatie. Ik speel alleen op dezelfde positie als hem en het is vervelend dat ik nu vaak op de flank moet spelen."

"In Frankrijk beoordelen de mensen me als een spits, maar ik speel niet op die positie", vervolgde Cavani. "Maar verder is alles perfect hier bij PSG. Ik denk op het moment alleen aan het restant van dit seizoen en aan het respecteren van mijn contract (dat tot medio 2018 doorloopt, red.). Mijn focus ligt alleen bij PSG, de club die mijn loon betaalt, maar in de voetballerij kan er van alles gebeuren."

Bezig met laden …