voetbalzone

'Ik heb met Anthony meer werk dan met mijn eigen vrouw'

Bart Kruyt25 jan 2012, 06:30
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2012, 06:30
Advertentie

Mario Been heeft bij Racing Genk zijn eigen project, dat luistert naar de naam Anthony Vanden Borre. Het talent van de verdediger is duidelijk zichtbaar, maar Vanden Borre maakt een ongemotiveerde indruk en lag al diverse malen in de clinch met Been. De Nederlandse trainer doet er alles aan om het beste naar boven te halen bij de 23-voudig international.

/

Vanden Borre stond bekend als een groot talent bij Anderlecht, maar na mislukte avonturen in Italië en Engeland moet de verdediger nu bij Genk op jacht naar eerherstel. “Ik heb met Anthony meer werk dan met mijn eigen vrouw", zei Been tegen Telenet. "Ik probeer hem dingen bij te brengen. Het is een beetje een persoonlijke strijd geworden om hem weer aan de gang te krijgen.”

Been sprak ook over Kevin De Bruyne, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Volgens zijn trainer moet de middenvelder niet zo mopperen: “Je kan pas getransfereerd worden als je goed speelt", nam Been geen blad voor de mond. De sfeer is gespannen bij de landskampioen, die zesde staat in de Belgische Jupiler Pro League en woensdagavond tegen KV Mechelen speelt.

Bezig met laden …