voetbalzone

‘Ik heb met Rooney wat ik ook met Messi en Ronaldo heb’

Thijs Post29 nov 2014, 10:41
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2014, 10:41
Advertentie

Het is wennen voor Manchester United, een jaar zonder Champions League. Ook voor Ángel Di María is het wennen. De middenvelder was met Real Madrid steevast actief in het miljoenenbal, maar nu brengt hij dinsdag- en woensdagavonden op een andere manier door. “Nee, ik kijk niet naar de Champions League. Dan ga ik wel met mijn dochter spelen.”

voetbalzone

Di María wist waar hij aan begon. “Ik wist dat Manchester United niet actief was in de Champions League. Ik wil het team echter helpen om volgend seizoen wel weer actief te zijn in die competitie”, aldus de Argentijn in gesprek met de Engelse media. Ondertussen heeft Di María al bijna twee maanden niet meer gescoord.

“Daar maak ik me niet druk over. Het gaat goed met mij bij Manchester United, het gaat prima met assists en doelpunten. Ik heb een of twee wedstrijden wat minder goed gespeeld, maar volgens mij is dat normaal als je aan een nieuw avontuur begint. Ik geniet ervan om bij Manchester United te spelen, de rest komt vanzelf.”

Wayne Rooney had onlangs lovende woorden over voor Di María en dat doet de vleugelspeler goed. “Het is fantastisch om met Rooney te mogen spelen, dat maakt me trots. Toen ik een jaar of vijftien was zag ik hem al spelen bij Manchester United. Ik wilde zijn zoals hij. We begrijpen elkaar. Ik heb dat ook met Lionel Messi bij de nationale ploeg en met Cristiano Ronaldo bij Real Madrid. Rooney is een van de beste spelers ter wereld.”

Bezig met laden …