voetbalzone

‘Ik heb mijn dochtertje nog geen naam gegeven, ik denk alleen aan voetbal’

Robin Bruggeman25 sep 2016, 15:07
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2016, 15:07
Advertentie

Slaven Bilic loodste West Ham United vorig seizoen naar een knappe zevende plaats in de Premier League, maar dit seizoen wil het nog niet zo lukken voor zijn ploeg. The Hammers vlogen al vroeg uit de Europa League en haalden slechts drie punten uit de eerste vijf competitiewedstrijden. Deze moeizame start heeft ook zijn weerslag op het privéleven van de coach.

/

“Net als iedere vader adoreer ik mijn kinderen. Maar ik zei al tegen mijn assistenten dat ik het vreemd vind, aangezien ik afgelopen dinsdag een dochtertje heb gekregen, maar alleen maar met voetbal bezig ben. Dat is niet goed, dat is niet goed”, vertelt hij aan The Telegraph. “Natuurlijk ben ik gek op haar en als ik voor haar op mijn knieën naar Australië zou moeten lopen, zou ik dat doen. Daar heb ik het niet over. Maar, ze vroegen mij: ‘Heb je haar al een naam gegeven?’, en ik zei ‘Een naam? Nee nog niet, dat moet ik nog doen’.”

West Ham neemt het zondagmiddag op tegen Southampton en verlaat bij een overwinning de degradatiezone. Bilic denkt dat zijn spelers het niveau van vorig seizoen weer kunnen halen: “Om met mij te beginnen, de spelers, de fans, iedereen, het bestuur, de voorzitter, iedereen zou in dezelfde situatie als vorig jaar willen zitten en dat kunnen we in twee weken bereiken.”

Bezig met laden …