voetbalzone

'Ik heb mijn eigen ideeën over hoe we FC Twente kunnen verrassen'

Bart Kruyt27 sep 2011, 19:20
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2011, 19:20
Advertentie

Robert Maaskant bereidt zijn ploeg voor op het treffen met FC Twente. De oefenmeester van het Poolse Wisla Krakow reist donderdag af zonder basisspelers Maor Melikson and Patryk Malecki, die zondag geblesseerd afhaakten, maar houdt vertrouwen in een goed resultaat. “Ik heb mijn eigen ideeën over hoe we Twente kunnen verrassen”, zei de Nederlander.

/

Maaskant denkt dat er kansen in de omschakeling liggen voor zijn ploeg. “Ik weet dat FC Twente graag aanvallend voetbal speelt, dus dan zal er ruimte zijn voor counters”, blikte de trainer op de website van de UEFA vooruit. “We proberen daar gebruik van te maken en Twente te verrassen. We zijn slecht begonnen met de 3-1 nederlaag tegen Odense, maar het heeft ons vertrouwen niets verkeerds gedaan. We speelden in die wedstrijd goed, we scoorden alleen niet.”

“Spelen in Nederland wordt iets speciaals voor mij”, vervolgde Maaskant. “Zeker omdat mijn zoon vijftig kilometer van Enschede vandaan woont en hij met mijn ouders naar de wedstrijd zal komen kijken. Voor welke ploeg zij dan zijn? Wisla natuurlijk, anders regel ik geen kaarten voor ze, haha! We hopen op een goed resultaat in Enschede en ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is.”

Bezig met laden …