voetbalzone

‘Ik heb mijn eigen ideeën, wil prijzen gaan veroveren’

Erik van Dam26 mei 2016, 10:46
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2016, 10:46
Advertentie

Romelu Lukaku is niet van plan een vierde seizoen in te gaan bij Everton. De 23-jarige spits werd eerst een jaar verhuurd door Chelsea en maakte daarna permanent de overstap naar Goodison Park, maar na drie seizoenen is het mooi geweest. Als het aan Lukaku ligt komt er een nieuwe stap omhoog deze zomer, want de Belg wil prijzen gaan pakken.

/

“Ik ben op een punt aangekomen waarop ik een goede carrièrekeuze moet gaan maken”, geeft hij aan in de Daily Star. “We hebben een nieuwe investeerder bij Everton (Farhad Moshiri, red.) en uit beleefdheid zal ik luisteren naar hetgeen hij te zeggen heeft. Maar ik heb mijn eigen ideeën, ik wil prijzen gaan veroveren”, maakt Lukaku duidelijk. “Ik heb een goed seizoen gedraaid en nu is het tijd dat ik aan mijn CV ga werken.”

“Daarom voetbal ik ook. Die prijzen winnen-mentaliteit heb ik overgehouden aan mijn tijd bij Chelsea”, aldus de spits, die in 104 wedstrijden 43 keer scoorde voor Everton in de Premier League. Hij is overigens wel blij met wat hij nu heeft. “De mensen in België zien me weliswaar niet in actie bij Everton, maar ik word hier wel gerespecteerd door de fans, de trainers en experts als Jamie Carragher, Graeme Souness en Thierry Henry”, realiseert Lukaku zich.

Bezig met laden …