voetbalzone

'Ik heb niet gefaald bij Man City, maar ik kan niet scoren vanaf de bank'

Bart Kruyt12 sep 2015, 16:30
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2015, 16:30
Advertentie

De supporters van Internazionale hebben Stevan Jovetic nu al in de armen gesloten. De aanvaller werd in de afgelopen transferperiode overgenomen van Manchester City en was in zijn eerste twee wedstrijden voor Inter in de Serie A al goed voor drie doelpunten. Zowel tegen Atalanta (1-0) als tegen Carpi (1-2) hielp Jovetic zijn nieuwe werkgever aan de volle buit.

voetbalzone

Zondag wacht de derby met AC Milan en Jovetic hoopt dan natuurlijk opnieuw uit te kunnen groeien tot de matchwinner. “Ik wist dat ik goed in vorm was”, zegt de Montenegrijn. “Ik had gewoon wat ruimte en ritme nodig, dat miste ik bij City. Ik wist dat het maken van doelpunten altijd in mij zat. Ik heb niet gefaald bij City, mijn gemiddelde aantal minuten per doelpunt was best goed. Maar ik kan niet scoren vanaf de bank, als de coach mij niet opstelt.”

“Of ik een leider voor Internazionale kan worden? Ik voel me een belangrijke speler, dat is belangrijk”, vervolgt Jovetic. “Inter heeft de selectie versterkt met veel kampioenen, maar ik weet wie ik ben. Ik denk niet dat het vreemd is om jezelf als een leider te zien. Ik neem graag het voortouw, ook in de derby. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, maar ik heb er een goed gevoel over.”

Bezig met laden …