voetbalzone

‘Ik heb nog een contract bij PSV, dus het hangt van de clubs af’

Erik van Dam26 apr 2013, 18:18
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2013, 18:18
Advertentie

Als het aan Stanislav Manolev ligt, komt hij ook volgend seizoen uit voor Fulham. De 27-jarige rechtsback voegde zich in januari bij the Cottagers, die hem op huurbasis overnamen van PSV. Fulham nam ook een optie tot koop en Manolev hoopt dat men die straks zal lichten. Hij heeft het goed naar zijn zin in Londen en geeft er de voorkeur aan er langer te blijven. Precies wat ook PSV hoopt; het lichtte de optie in zijn contract met de bedoeling hem te verkopen.

/

“Ik geniet er echt van”, zegt Manolev in de Evening Chronicle over zijn verblijf bij de Premier League-club. “Dit is de beste competitie ter wereld. En Londen vind ik ook fijn, dus natuurlijk zou ik graag blijven. Maar het hangt van de clubs af, want ik heb nog een contract voor een jaar bij PSV. De clubs moeten dus met elkaar in gesprek gaan”, zegt de Bulgaars international. Hij speelde al vier Premier League-duels.

Manolev werd door trainer Martin Jol zowel op de rechterflank als in het centrum gebruikt en dat vindt hij beide prima. “Het is belangrijk dát ik speel, het maakt niet zo veel uit waar dat dan is. De trainer neemt de beslissingen, daar heb ik geen moeite mee”, aldus de in Nederland vaak verguisde verdediger. Fulham huurt ook Eyong Enoh en Urby Emanuelson; eerstgenoemde blijft wellicht, maar Emanuelson is niet te betalen. Dat zei Jol recent al.

Bezig met laden …