voetbalzone

‘Ik heb nog een lange weg te gaan en hoop sterker terug te komen’

Gijs Freriks11 dec 2015, 22:40
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2015, 22:40
Advertentie

Tim Krul staat door een kruisbandblessure nog vier tot zeven maanden aan de kant, maar hij maakt langzaam stapjes. De doelman vertelt op de website van Newcastle United dat hij de komende dagen afscheid hoopt te nemen van zijn krukken en dat hij zijn been inmiddels wat beter kan bewegen.

voetbalzone

De 27-jarige Krul blesseerde zich tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan (1-2). “De dokter vertelde in de kleedkamer het slechte nieuws en ik mis het voetbal verschrikkelijk. Het is daarom fijn om af en toe weer bij de jongens te zijn, dat is heel anders dan wanneer je de wedstrijd op de televisie bekijkt. Ik heb een dubbel gevoel, want ik wil bijdragen aan het team, maar weet ook dat blessures nu eenmaal bij de sport horen.”

“Ik moet het nu maand voor maand bekijken, want bij blessures kun je altijd weer een terugval krijgen. Je moet daarom erg voorzichtig zijn en de blessure ‘respecteren’. Normaal gesproken wil ik alles snel en wil ik zo snel mogelijk terugkomen, maar bij deze blessure kan dat gewoon niet. Je moet erg goed naar de medische staf luisteren. Ik heb nog een lange weg te gaan en hoop sterker terug te komen dan ik al was.”

Bezig met laden …