voetbalzone

‘Ik heb nog geen aanbod van PSV voorbij zien komen’

Daniel Cabot Kerkdijk02 sep 2016, 07:15
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2016, 07:15
Advertentie
/

PSV zet na de interlandperiode in op een contractverlenging van Jetro Willems. De linksback stond in de afgelopen transferperiode open voor een zomers vertrek bij de club uit Eindhoven, maar het kwam niet tot een transfer. Na afloop van de oefeninterland tegen Griekenland had Willems weinig trek om over zijn toekomst te praten.

"Ik heb geen aanbod gezien", verteltde Willems in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Mijn zaakwaarnemer misschien, maar op dit moment ga ik daar niet op in. Ik ben nu bij Oranje en focus daarna weer op PSV. Ik wil het op het veld laten zien." De linkerverdediger stond in de 1-2 nederlaag tachtig minuten binnen de lijnen.

In gesprek met Omroep Brabant benadrukte Willems dat hij nooit heeft gezegd dat hij per se bij PSV wilde vertrekken. Zijn contract loopt volgend jaar zomer ten einde. "Natuurlijk wil ik een keer naar het buitenland. Ik kón ook weg en had de clubs om weg te gaan. Maar ik wilde niet in die situatie daar naartoe en ben gewoon blij om hier nog te zijn. Ik zal de komende weken ook wel weer vragen hierover krijgen, maar dan krijg je steeds dit antwoord."

Bezig met laden …