voetbalzone

‘Ik heb ook gehoord dat het aan mij lag dat Pogba is gebleven, maar nee’

Peter Nusselder28 okt 2015, 10:31
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2015, 10:31
Advertentie

Juventus nam afgelopen zomer afscheid van belangrijke spelers als aanvaller Carlos Tévez en de middenvelders Andrea Pirlo en Arturo Vidal, maar slaagde erin door Paul Pogba te behouden. De Frans international, die werd begeerd door vrijwel alle Europese topclubs, besloot in Turijn te blijven.

voetbalzone

Volgens Didier Deschamps heeft hij niets te maken gehad met de keuze van de 22-jarige middenvelder; de bondscoach van het Frans elftal heeft wel contact met Pogba, maar heeft het daarbij niet over diens toekomst. “Spelers verhuizen voortdurend van club. Hij had afgelopen zomer ook een transfer kunnen krijgen, maar het is er niet van gekomen”, vertelt Deschamps aan Tuttosport.

Daarop heeft de Franse oefenmeester geen invloed uitgeoefend, benadrukt hij. “Ik heb ook gehoord dat het aan mij lag dat Pogba is gebleven, maar nee, het was zijn eigen beslissing. Het lijkt me duidelijk dat hij Juve op een dag verlaat, op een zeker moment, maar ik weet niet wanneer dat zal zijn. Een geweldige voetballer als hij kan spelen waar hij wil, in Italië, Spanje of Engeland”, benadrukt de oud-middenvelder van de Oude Dame.

Bezig met laden …