voetbalzone

'Ik heb op het WK laten zien dat ik het hoogste niveau aan kan'

Peter Nusselder03 aug 2010, 14:52
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2010, 14:52
Advertentie

Na een verlengde na het bereiken van de WK-finale met het Nederlands elftal, heeft Khalid Boulahrouz zich deze week weer gemeld bij zijn werkgever VfB Stuttgart. De verdediger kwam afgelopen seizoen niet vaak in actie voor zijn club, maar gokt dit jaar op aanmerkelijk meer speelminuten. "Ik ga vol voor een basisplek", vertelt de international strijdlustig aan Kicker.

/

Voor minder doet Boulahrouz het dit seizoen niet in Stuttgart, zeker niet nadat hij ook in Zuid-Afrika zijn inbreng heeft gehad. "Ik heb op het WK laten zien dat ik het hoogste niveau aan kan. Ik ga vol voor een basisplek, dat moet ook mijn doel zijn. Als ik op de bank zit, zit ik mezelf op te vreten", aldus de verdediger.

De doelstelling van De Kannibaal is dan ook om in Stuttgart te blijven. "Ik heb me voorgenomen om me hier te bewijzen. Alleen als de trainer zegt: 'Boulah, ik heb je niet meer nodig' of de club me wil laten vertrekken, is er sprake van een andere situatie", vindt Boulahrouz. De verdediger speelde vorig jaar slechts zeven competitieduels voor VfB.

Bezig met laden …