voetbalzone

‘Ik heb te weinig genoten, dus dat zal mijn boodschap zijn aan de jongens’

Gijs Freriks05 jun 2016, 12:25
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2016, 12:25
Advertentie

Als de nationale ploeg van Engeland het goed doet op het EK in Frankrijk, zou men zomaar vier weken in Chantilly moeten vertoeven en daarom is het volgens Wayne Rooney belangrijk dat de spelers genoeg te doen hebben in het spelershotel.

/

“Het kan soms saai zijn, maar dit is een huge moment voor de carrière van veel voetballers en voor het gehele Engelse voetbal. Ze moeten er daarom het beste van maken”, doelt Rooney in een interview met de Daily Mirror op onder anderen Harry Kane, Dele Alli, Marcus Rashford, Raheem Sterling en Ross Barkley.

“Ik heb op toernooien soms te weinig genoten, dus dat zal mijn boodschap zijn aan de jonge jongens. Je moet je tijd nuttig besteden omdat je fris moet blijven en in de wedstrijden het maximale moet geven, maar als je vrije tijd hebt, moet je ook kunnen genieten.” De Daily Mirror meldde al dat de voetbalbond de nodige voorbereiden heeft getroffen.

In Chantilly zou een nieuwe filmruimte zijn geïnstalleerd waar filmavonden gehouden kunnen worden en daarnaast hebben alle spelers een apart Spotify-account gekregen om onbeperkt muziek te downloaden. Hiernaast kan er gedart, getafeltennist en getafelvoetbald worden en kan er gespeeld worden op de Xbox en PlayStation.

Bezig met laden …