voetbalzone

'Ik heb twee stappen gemaakt in één seizoen, dat is een supersprint'

Bart Kruyt19 mei 2016, 08:52
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2016, 08:52
Advertentie

De meest opvallende naam in de selectie van het Nederlands elftal voor de aankomende interlands tegen Ierland, Polen en Oostenrijk is die van Bart Ramselaar. De middenvelder is pas dit seizoen doorgebroken bij FC Utrecht en maakte zijn eerste speelminuten bij Jong Oranje, maar bondscoach Danny Blind wil nu al meer zien van de jongeling en heeft hem opgeroepen.

/

De negentienjarige Ramselaar is daar erg blij mee: “Ik was blij dat ik eerder dit seizoen voor Nederland onder 20 werd geselecteerd”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Daarna kwam ik bij Jong Oranje en nu al bij het grote Oranje. Ik heb twee stappen gemaakt in één seizoen, dat is een supersprint. Daar ben ik wel trots op.”

Ramselaar zegt dat hij ernaar uitkijkt om bij Oranje op het trainingsveld te staan en hoopt dat hij ook daadwerkelijk zijn debuut mag maken. “Het is heel mooi om straks met die grote namen op het veld te staan, maar je moet niet vergeten, dat je daar niet voor niets staat en dat je dat zelf ook hebt bereikt en verdiend”, aldus Ramselaar.

Bezig met laden …