voetbalzone

‘Ik heb voor grote Europese clubs gespeeld, maar Bayern ontstijgt de rest’

Peter Nusselder10 sep 2015, 16:40
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2015, 16:40
Advertentie

Bayern München slaagde er deze zomer in om Kingsley Coman weg te plukken bij Juventus en nam de Franse vleugelspeler voor twee jaar op huurbasis over, met een optie tot koop. Coman hoefde niet lang na te denken toen de kans zich aandiende om naar de kampioen van Duitsland te verhuizen.

voetbalzone

De negentienjarige Frans jeugdinternational verruilde Paris Saint-Germain in 2014 voor Juventus en komt in ieder geval de komende twee seizoenen uit voor der Rekordmeister, waar hij geldt als een kandidaat om Franck Ribéry of Arjen Robben op den duur op te volgen. Coman is erg blij met de mogelijkheid om voor de ploeg van trainer Josep Guardiola te gaan voetballen.

“Ik heb al voor grote Europese clubs gespeeld, maar voor mijn gevoel ontstijgt Bayern München de rest”, vertelt de belofte in de Duitse media. “Toen ik hier arriveerde, zag ik meteen wat een grote club dit is. Ik voelde me welkom en op mijn gemak. Bayern heeft een ploeg die het voetbal speelt dat ik graag speel en heeft daar ook al een hoop succes mee gehad”, weet Coman.

Bezig met laden …