voetbalzone

‘Ik heb Wesley gezegd dat het de ideale omgeving en club zou zijn’

Demen Bulbul01 jul 2017, 16:40
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2017, 16:40
Advertentie

Guido Albers verzekerde kortgeleden nog dat Wesley Sneijder zijn toekomst bij Galatasaray ziet, maar de zaakwaarnemer heeft nu bijzonder positief gereageerd op de belangstelling van Sampdoria in de middenvelder. De nummer tien van de Serie A zou een tweejarig contract klaar hebben liggen voor de recordinternational van het Nederlands elftal, die bij Galatasaray op een dood spoor lijkt te zijn beland.

"Ik heb Wesley simpelweg gezegd dat Samp de ideale omgeving en club zou zijn om te laten zien dat hij nog steeds dezelfde speler is als in 2010, toen hij met Internazionale de treble won", zegt Albers tegenover Secolo XIX. Clubeigenaar Massimo Ferrero bevestigde zaterdag in een korte reactie al dat Sampdoria met een delegatie van Sneijder zou hebben gesproken.

Sneijder, 33 jaar, zou bij Sampdoria in de voetsporen van onder anderen Ruud Gullit en Clarence Seedorf kunnen treden; zij waren in de vorige eeuw een periode actief in Luigi Ferraris. "Ook Antonio Cassano en zelfs Samuel Eto'o beleefden hier hun doorbraak", vervolgt Albers. "Zij waren allemaal topspelers die hier konden floreren vanwege de ideale omstandigheden."

Bezig met laden …