voetbalzone

'Ik herhaal: of ik ga naar Barcelona, of ik blijf gewoon hier'

Bart Kruyt12 aug 2015, 16:05
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2015, 16:05
Advertentie

Pedro vertrekt vermoedelijk naar Manchester United en Barcelona denkt aan Nolito als opvolger van de aanvaller. Luis Enrique kent Nolito nog van zijn tijd bij Barcelona B en Celta de Vigo en ziet een hernieuwde samenwerking zeker zitten. Dat geldt ook voor tweevoudig Spaans international, die maar voor een club wil vertrekken bij zijn huidige werkgever Celta: Barcelona.

De inmiddels 28-jarige aanvaller speelde al twee competitieduels voor de Catalanen in de Primera División, maar een definitieve doorbraak bleef uit. Via Benfica en Granada kwam de aanvaller terecht bij Celta, waar hij een gelimiteerde afkoopsom van achttien miljoen euro in zijn contract heeft staan. “Ik heb aanbiedingen ontvangen van clubs waar ik meer geld kon verdienen, maar ik ben gelukkig bij Celta”, zei Nolito woensdag op een persconferentie. “Ik voel me goed in het team en ik voel de liefde van de mensen. Het enige team waarvoor ik Celta zou willen verlaten, is Barcelona.”

“Ik heb gelezen dat ik al een aanbieding van Barcelona heb ontvangen, maar dat is een leugen”, benadrukte de man die vorig seizoen dertien keer scoorde in de Primera División. “Ik heb nog geen aanbieding gekregen en de clubleiding ook niet. Maar tegen een club als Barcelona kan je geen ‘nee’ zeggen, dat is duidelijk. Zodra Barcelona de clausule in mijn contract activeert, dan staat die club voor mij op nummer één. Barcelona is het beste team van de wereld, ik ben natuurlijk niet gek. Maar ik herhaal nog maar eens: of ik ga naar Barcelona, of ik blijf gewoon hier bij Celta.”

Bezig met laden …