voetbalzone

‘Ik hield Robben in de gaten, maar ik denk niet dat hij iets weet over mij’

Thijs Post11 jun 2014, 13:06
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2014, 13:06
Advertentie

De linksback van Australië is een in Nederland bekende speler: Jason Davidson van Heracles Almelo is opgenomen in de WK-selectie van bondscoach Ange Postecoglu. Davidson is geen speler die over de hele wereld bekendheid geniet, maar dat kan juist een voordeel zijn, zo zegt hij tegen News. Als Davidson tegen het Nederlands elftal in de basis staat, komt hij mogelijk in actie tegen Arjen Robben.

voetbalzone

“Ik denk niet dat Arjen Robben iets weet over Jason Davidson”, begint de verdediger. Andersom weet hij natuurlijk wel wie Robben is. “Ik doe mijn huiswerk sinds ik weet wie de tegenstanders zijn. Sinds die tijd heb ik Robben dan ook steeds in de gaten gehouden en gezien wat voor soort dingen hij doet.”

“We hebben het over spelers van wereldklasse die elke week in de beste competities van de wereld spelen. Bij ons zijn er veel frisse gezichten die niemand kent.” Davidson weet dat Australië het op kwaliteit niet gaat redden, dus zullen the Socceroos het over een andere boeg moeten gooien. “Fysiek moeten we concurreren met de tegenstander en we moeten een collectief zijn”, klinkt het.

Bezig met laden …