voetbalzone

'Ik hield vroeger van boksen en absoluut niet van die regels in het voetbal'

Matthijs van Laar10 jul 2015, 13:35
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 13:35
Advertentie
voetbalzone

Geoffrey Kondogbia wil met Internazionale terug naar de top van het Italiaanse en het Europese voetbal. De felbegeerde middenvelder verkoos i Nerazzurri onlangs boven onder meer rivaal AC Milan en legt vrijdag uit waarom. "Tegen Roberto Mancini zeg je geen 'nee'", zei hij bij zijn presentatie in het Giuseppe Meazza.

De 22-jarige Fransman verwacht zich in de Serie A te kunnen ontwikkelen als speler. Dat had hij naar verluidt ook bij AC Milan kunnen doen, maar de speler nuanceert die berichten. "Inter voelde beter. Ik kende geen twijfel. Wat in de kranten stond was onzin. Ik heb nooit mijn jawoord aan Milan gegeven", aldus Kondogbia, die vrijdag het shirt met rugnummer zeven toebedeeld kreeg.

Op verzoek van de aanwezige media ging de Frans international in op de vraag wat zijn sterke en minder sterke punten zijn. "Kracht is mijn grote pluspunt", zei de middenvelder, die overkwam van AS Monaco. "Mijn mindere kant is dat ik meer aan het verdedigende aspect moet werken. Toen ik jong was, hield ik van boksen. Ik hield absoluut niet van alle regels in het voetbal." Inter betaalde volgens de berichten zo'n veertig miljoen euro voor de veelbelovende Fransman.

De officiële presentatie van Geoffrey Kondogbia bij Internazionale! #nerazzurri #instavoetbalzone #manvan40miljoen

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Bezig met laden …