voetbalzone

‘Ik hoop dat het een historische avond zal worden in het Ali Sami Yen’

Erik van Dam20 nov 2012, 12:12
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2012, 12:12
Advertentie

Fatih Terim probeert Galatasaray zo scherp en geconcentreerd mogelijk te krijgen voor de vijfde groepswedstrijd in de Champions League. De Turkse topclub bindt dinsdagavond de strijd aan met Manchester United en de fans gaven de Engelsen al een heet welkom in Istanbul. Terim hoopt dat zijn spelers dinsdagavond voor een verrassing zorgen en United zonder punten huiswaarts sturen.

/

Cim Bom staat momenteel tweede in de groep, met vier punten uit vier duels. “Het is duidelijk dat deze wedstrijd één van de belangrijkste is in de clubhistorie”, zegt Terim. “Ik hoop dat het een historische avond zal worden in het Ali Sami Yen. Ik weet zeker dat de supporters veel moeite zullen doen voor de voorbereidingen op de wedstrijd en dat zij ons tot het laatste signaal zullen steunen.”

Volgens Terim is Groep H, waarin ook CFR Cluj en Braga zitten, een ‘ingewikkelde groep’. “Twee clubs hebben vier punten en eentje heeft er drie. Het beste zou zijn als wij winnen en Cluj hetzelfde doet. Dat zal ons een voordeel geven, maar tegelijkertijd ook geen garanties.” De Galatasaray-trainer wil echter niet aan de andere wedstrijd denken. “Wij spelen wel gewoon tegen United, één van de beste clubs in Europa.”

Bezig met laden …