voetbalzone

‘Ik hoop dat ik straks tussen diverse clubs kan kiezen, inclusief Heerenveen’

Daniel Cabot Kerkdijk10 nov 2016, 09:03
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2016, 09:03
Advertentie
/

SC Heerenveen presteert dit seizoen uitstekend, maar Luciano Slagveer heeft maar een relatief klein aandeel in de vierde plaats. De aanvaller is de dupe van de opmars van Arber Zeneli en Sam Larsson en wil nu over zijn toekomst in het Abe Lenstra Stadion gaan nadenken. Hij wil niet afhankelijk zijn van blessureleed bij de concurrenten.

Slagveer heeft begrip voor de keuzes van trainer Jürgen Streppel, maar daar koopt hij niks voor. Hij moet goed nadenken over wat hij wil. "Het is moeilijk om te zien hoe die andere jongens in het weekeinde voor meer dan 20.000 mensen voetballen, terwijl ik op maandagavond voor honderd man op Skoatterwâld in actie kom", zo vertelt de 22-jarige Slagveer donderdag in de Leeuwarder Courant.

Slagveer beschikt over een aflopend contract en heeftr dus in principe over ruim een half jaar zelf de regie in handen. Hij wil echter niet in dezelfde situatie als zijn ex-ploeggenoot Pele van Anholt terechtkomen. "Pele zat een tijdje zonder club, totdat Willem II uiteindelijk bij hem aanklopte. Ik hoop dat ik straks tussen een aantal clubs kan kiezen en wat mij betreft hoort Heerenveen daarbij. Maar dan moet ik dus wel snel gaan spelen. Als je niet speelt, ben je niet interessant."

Bezig met laden …