voetbalzone

'Ik hoop dat PSV beseft dat het kampioenschap nog mogelijk is'

Bart Kruyt27 mrt 2012, 13:00
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2012, 13:00
Advertentie

Mathias 'Zanka' Jörgensen bezocht dinsdag in volledige anonimiteit de training van PSV. De aanwinst van de Eindhovense ploeg voor volgend seizoen maakte kennis met zijn toekomstige ploeggenoten en gaat in de middag op huizenjacht. Hij hoopt dat zijn nieuwe ploeg het seizoen nog goed kan afsluiten: "Ik hoop dat ze beseffen dat het kampioenschap nog steeds mogelijk is."

/

De 21-jarige Jörgensen, die nu nog bij FC Kopenhagen op de loonlijst staat, volgt de prestaties van PSV uiteraard op de voet. "Ze kunnen ontzettend goed voetballen, maar helaas zijn de prestaties een beetje wisselvallig", zei de Deen tegen Voetbal International. "Ik hoop dat ze beseffen dat het kampioenschap nog steeds mogelijk is. PSV moet niet opgeven. Alle titelkandidaten verliezen punten, er is nog niets verloren."

Jörgensen zag PSV met 2-6 verliezen van FC Twente, terwijl Ajax afgelopen zondag met 2-0 te sterk was voor de Brabanders. "Het winnen van dergelijke toppers is een specialiteit van mijn huidige club FC Kopenhagen", zegt Jörgensen. "Het verslaan van de concurrentie geeft je een boost in andere duels. Ik hoop dat ik dat volgend jaar aan PSV kan toevoegen."

Bezig met laden …