voetbalzone

‘Ik hoor komende zomer wel wat Ajax met mij van plan is’

Daniel Cabot Kerkdijk13 feb 2014, 10:15
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2014, 10:15
Advertentie

Niklas Moisander werd in de slotweek van de winterse transfermarkt met een overgang naar Everton in verband gebracht. Ajax hoorde echter niets uit Engeland en ook het management van de verdediger werd niet benaderd. Moisander had sowieso geen trek in een tussentijds vertrek.

voetbalzone

“Het zou best kunnen dat dit mijn laatste seizoen in Nederland is, maar dat hangt van allerlei factoren af”, verklaart Moisander aan Voetbal International. De Fins international is naar eigen zeggen geen type speler dat zomaar ergens naartoe gaat. “Als ik zie hoe sommige middenmoters in de Premier League spelen; dat zou ik niet kunnen. Ik weet wat ik hier heb, voor mij is dat perfect.”

Het contract van Moisander met Ajax loopt volgend jaar zomer af en de verdediger erkent dat hij ambities heeft. “Maar ik wil eerst voor de tweede keer kampioen worden en dan kijken we verder”, benadrukt hij. “Misschien wil Ajax de ontwikkeling van Stefano Denswil niet afremmen door hem nog een jaar achter mij op de bank te houden. Dus ik hoor komende zomer wel wat ze met mij van plan zijn.”

Bezig met laden …