'Ik hoorde de spelers van United in de rust tegen elkaar tekeergaan'

Matthijs van Laar18 jan 2016, 12:38
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2016, 12:38

Mamadou Sakho had zondagmiddag grote moeite om de nederlaag tegen Manchester United te verkroppen. Liverpool liet een aantal grote kansen liggen en incasseerde in de slotfase bij de eerste serieuze doelpoging van de bezoekers uit Manchester de enige treffer van de wedstrijd. “United had alle geluk en ze weten het”, verklaarde hij voor de microfoon van het Franse Canal+.

De stopper van the Reds vond dat zijn elftal veel meer verdiende. “Ik hoorde ze in de rust tegen elkaar tekeergaan in de kleedkamer. We vraten ze op”, vond Sakho, die twaalf minuten voor tijd met zijn defensie de 0-1 van Wayne Rooney moest toestaan. De aanvaller schoot raak nadat een kopbal van Marouane Fellaini terugkwam van de lat.

Liverpool staat daardoor nu op de negende plek in de Premier League, acht punten verwijderd van de vierde plek, die momenteel wordt bezet door Tottenham Hotspur. Het verschil met Manchester United, dat vijfde staat, bedraagt zes punten.