voetbalzone

'Ik hou van hem en wil hem niet kwijt, maar dat ligt niet in mijn handen'

Bart Kruyt11 aug 2016, 16:51
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2016, 16:51
Advertentie

Yannick Bolasie is nu nog speler van Crystal Palace, maar zou voor een grote zak geld de overstap kunnen maken naar Everton. Ronald Koeman zou liefst 35 miljoen euro voor de 27-jarige buitenspeler overhebben. Crystal Palace-manager Alan Pardew hoopt dat hij komend seizoen echter gewoon over Bolasie kan blijven beschikken.

/

Volgens Engelse media zouden the Toffees 35 miljoen euro overhebben voor Bolasie en wanneer dat bedrag op tafel komt, betekent dat een clubrecord voor zowel Everton (ingaande transfer) als Crystal Palace (uitgaande transfer). Pardew is echter niet bezig met records en wil de buitenspeler niet kwijt. “Hij staat hier onder contract. Het is een geweldige speler en fantastisch persoon”, aldus Pardew op een persconferentie.

Mocht het tóch tot een transfer komen, dan gaat Pardew op zoek naar een vervanger. “Ik hou van hem en behandel hem met alle respect, hoe de situatie uiteindelijk ook zal uitpakken. Het ligt niet in mijn handen, maar naar mijn weten is er geen deal. Hij is een speler die ik niet kwijt wil. Maar als ik hem verlies, ga ik hem proberen te vervangen.”

Bezig met laden …