voetbalzone

‘Ik hou van Man United, maar heb niet het goddelijk recht hier te blijven’

Erik van Dam21 mei 2014, 15:12
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2014, 15:12
Advertentie

Phil Neville wacht geduldig af wat Louis van Gaal met hem van plan is. De 37-jarige oud-verdediger van Manchester United werd opgenomen in de technische staf van interim-trainer Ryan Giggs, nadat David Moyes op straat werd gezet. Neville zou graag een rol op zich nemen onder de Iron Tulip, maar weet ook dat hij in principe niets te eisen heeft.

voetbalzone

“Afgelopen seizoen was ik hulptrainer bij de A-selectie. Ik weet niet wat mijn rol in het nieuwe seizoen zal zijn, maar daar zal ik de komende weken vast wel achter komen”, aldus de jongste van de gebroeders Neville. “Hopelijk blijf ik betrokken bij de club. Ik hou veel van Manchester United, net zoals Paul Scholes en Nicky Butt dat doen, maar we hebben geen van allen het goddelijk recht hier te blijven”, erkent de Engelsman.

Neville moet nog van Van Gaal vernemen hoe die iedereen wil inzetten voor the Red Devils. “Er zijn op dit moment natuurlijk processen gaande en Van Gaal zal graag zijn eigen manier van werken willen toepassen. Je moet gewoon hopen dat je er deel van uit mag maken. Hij heeft het nu natuurlijk al druk genoeg, met Nederland in aanloop naar het WK.”

Bezig met laden …