voetbalzone

'Ik houd van olie op het vuur gooien, ik kies voor mijn goal tegen Real'

Daniel Cabot Kerkdijk08 feb 2013, 07:50
Laatst bijgewerkt: 08 feb 2013, 07:50
Advertentie
/

Daniel Alves zou Daniel Alves niet zijn als hij zo nu en dan eens voor wat leuke uitspraken zorgt. De verdediger van Barcelona was in het verleden dicht bij een transfer naar Real Madrid, maar sinds de zomer van 2008 is hij elk jaar wel goed voor wat pikante uitlatingen. Zo ook toen de Braziliaans international donderdag werd gevraagd naar het hoogtepunt in zijn sportieve carrière.

Hoewel Alves talloze prijzen won in het tijdperk van Josep Guardiola, koos hij voor een ander moment. "Ik kom uit Bahia en daar houden we er wel van om olie op het vuur te gooien. Dat zal ik dus ook niet laten. Mijn sportieve hoogtepunt was mijn doelpunt tegen Real Madrid", wees Alves naar zijn knal in de kruising, ruim een jaar geleden in de bekertopper in het Camp Nou (2-2).

Alves is blij met het nieuws dat Messi een nieuwe overeenkomst tot medio 2018 heeft. "Het is geweldig nieuws voor iedereen die Barcelona een warm hart toedraagt. Ik ben heel erg blij dat ik nog jaren met Lionel mag spelen. We gaan proberen om nog meer prijzen te winnen."

Bezig met laden …