voetbalzone

'Ik in de problemen? Ik ben de kampioen van Engeland'

Matthijs van Laar15 sep 2015, 13:51
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2015, 13:51
Advertentie
voetbalzone

Het zijn roerige tijden bij Chelsea. De regerend kampioen van Engeland startte het seizoen desastreus en heeft al na vijf duels elf punten achterstand op koploper Manchester City. José Mourinho hoopt dat zijn spelers woensdagavond tegen Maccabi Tel Aviv iets van hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen. “Voor mensen die gewend zijn aan winst is het een raar gevoel om te verliezen, het tast de eigenwaarde aan”, zei hij dinsdagmiddag.

Mourinho wilde echter geen al te groot issue maken van de zeer matige start van het seizoen. “Het enige probleem is dat de resultaten slecht zijn. Dat stemt niet tot tevredenheid, maar we weten wat we kunnen en wie we zijn. We zullen er bovenop komen. Ik voel me prima. Ik ben de huidige kampioen van Engeland, dus waarom zou ik in de problemen zitten?”, herhaalde hij zijn woorden van afgelopen weekend.

Wel kondigde de Portugees wijzigingen aan. “Ik ga een paar veranderingen doorvoeren binnen het elftal. Daardoor verandert er mogelijk iets in de dynamiek. Andere jongens zullen een kans krijgen”, aldus Mourinho, die niet bang is voor de kampioen van Israël. “Ze zijn in staat om van ons te winnen, maar wij beschikken over het betere elftal. Het is aan ons om dat te laten zien.”

Bezig met laden …