voetbalzone

'Ik kan een hoop toevoegen aan de aanval van Arsenal'

Bart Kruyt23 mei 2012, 17:22
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2012, 17:22
Advertentie

Joel Campbell sluit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan bij Arsenal. De aanvaller werd vorig jaar al overgenomen van Deportivo Saprissa, maar werd direct verhuurd aan het Franse Lorient. Voor die ploeg maakte Campbell maar drie doelpunten in 25 competitiewedstrijden, maar de Costa Ricaan is ervan overtuigd dat hij het niveau van Arsenal aankan.

De negentienjarige Campbell hoopt op een eerlijke kans van Arsène Wenger: "Ik kan een hoop toevoegen aan de aanval van Arsenal", meent de dribbelaar. "Ik kan scoren en assists leveren. Ik wil de mensen graag laten zien wat ik in huis heb. Ik weet dat ik daarvoor alles moet geven en altijd moet blijven geloven in mezelf. Ik wil stappen blijven maken."

Campbell denkt dat het seizoen bij Lorient goed is geweest voor hem: "Ik heb geleerd om samen te leven met mensen uit een andere cultuur dan de mijne", zegt de Costa Ricaanse belofte. "Maar ik ben ook een betere speler geworden, dankzij de trainingen bij Lorient en de wedstrijden in de Ligue 1. Ik kan mijn loopbaan nu vervolgen bij Arsenal en ik hoop dat dit ook gaat gebeuren."

Bezig met laden …