voetbalzone

'Ik kan gratis weg, dus er is belangstelling uit binnen- en buitenland'

Bart Kruyt20 aug 2014, 21:25
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2014, 21:25
Advertentie

Met 66 Europese wedstrijden is Wout Brama recordhouder van FC Twente, maar de middenvelder zal er donderdagavond niet bij zijn tegen FK Qarabagh. Brama is sinds eind juni transfervrij en weet dat hij bij Twente kan blijven, maar hij wil eigenlijk een nieuwe uitdaging aangaan. Brama hoopt dat er snel duidelijkheid komt over zijn toekomst.

voetbalzone

Volgens de 27-jarige middenvelder is er in de afgelopen periode niet veel veranderd, maar zijn er wel wat contacten met andere clubs. "Ik kan gratis weg, dus er is belangstelling uit binnen- en buitenland", zegt Brama tegen TwenteSport. "Ik hoop natuurlijk wel dat er snel een beslissing valt. Ik zit al twee maanden zonder club. Waarschijnlijk heeft de langdurige blessure van vorig seizoen toch invloed. Daarnaast ben ik niet de enige die nog op een mooie club vlast."

Brama sluit een langer verblijf bij Twente nog niet helemaal uit: hij benadrukt dat hij naar een mooie nieuwe club wil, maar wanneer hij die niet weet te vinden, hoopt hij in Enschede te kunnen blijven. "Of dat kan, weet ik niet, dat moet je aan de voorzitter vragen." Brama speelt al zijn gehele loopbaan voor Twente en staat op 261 competitiewedstrijden voor de club.

Bezig met laden …